Barcelona Oculoplastics: tendències en cirurgia plàstica ocular i estètica oculofacial

Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES
barcelona oculoplastics 2022

Després de dos anys d'aturada forçosa a causa de la situació de pandèmia, torna una cita de referència: Barcelona Oculoplastics · (B)OC.

Aquesta trobada internacional, organitzada per la Fundació IMO, reunirà, els dies 22 i 23 d'abril, als millors experts en cirurgia plàstica ocular i medicina estètica oculofacial, a l'IMO Grupo Miranza Barcelona. 

A continuació, el Dr. Ramón Medel i la Dra. Luz María Vásquez, coorganitzadors de l'esdeveniment, t'expliquen algunes claus. Descobreix-les!

6 cirurgies plàstiques oculars en directe

Aquest any, durant les més de quatre hores i mitja en què es desenvoluparà la cirurgia en directe de(B)OC, el Dr. Ramon Medel i la Dra. Luz M. Vásquez, organitzadors de la trobada, portaran a terme 6 cirurgies plàstiques oculars, juntament amb tres col•legues internacionals més: la Dra. Karla Chaloupka, el Dr. Naresh Joshi i el Dr. José Raúl Montes. 

El Dr. Medel explica que "algunes són intervencions com la blefaroplàstia, actualment, cirurgia facial més demandada".

Aquest tractament requereix un abordatge expert per evitar resultats estètics indesitjats, com també altres que poden comprometre l'ull del pacient",

Dr. Ramón Medel 

El nostre especialista, a més, farà una cirurgia de ptosi infantil (caiguda de la parpella) mitjançant la tècnica flap frontal, que va introduir a Espanya fa més d'una dècada, i que li ha permès tractar centenars de casos complexos al llarg de la seva trajectòria. 

Les quatre edicions anteriors de (B)OC han reunit prop de 1.400 especialistes de 40 països i s'ha convertit en un esdeveniment de referència internacional.

Tallers estètics amb pacients

talleres estética (B)OC

Així mateix, a (B)OC tornarà un clàssic: els tallers de medicina estètica en directe amb pacients, en els quals s'aplicaran les últimes tècniques en rejoveniment ocular i facial.  Al primer, que tindrà lloc divendres, “mostrarem com l'aplicació dels làsers CO2 i IPL (Llum Polsada Intensa) poden millorar l'aspecte de la pell de l'àrea ocular i dels ulls", explica la Dra. Luz María Vásquez.  

En molts casos, aquests tractaments permeten rejovenir la mirada, esborrar arruguetes, línies d'expressió o taques, entre d'altres problemes estètics

El principal avantatge és que els dos procediments es fan a la consulta i els resultats són molt duradors”.

Dra. Luz María Vásquez 

Per una altra banda, el taller de dissabte anirà a càrrec del Dr. José Raul Montes, cirurgià oculoplàstic i un expert en medicina estètica reconegut internacionalment, que se centrarà a aplicar tractaments amb toxina botulínica (Botox) i substàncies de farciment, com l'àcid hialurònic.

El principal objectiu d'aquestes teràpies és aconseguir rejovenir el rostre, amb tècniques mínimament invasives i resultats naturals.

Novetats: 2 esdeveniments pre(B)OC i sessions en streaming 

auditorio IMO Grupo Miranza

Aquesta cinquena edició de Barcelona Oculoplastics comptarà amb dos esdeveniments previs, dijous, 21 d'abril, per escalfar motors:

       1. Curs Back to Basics, sobre maniobres bàsiques en cirurgia oculoplàstica, dirigit a joves oculoplàstics i oftalmòlegs amb poca experiència en aquest àmbit.
       2. Workshop Llum polsada i làser CO2, coordinat per la Llum Maria Vásquez i amb la col·laboració de l'Acuité.

Així mateix, una altra de les novetats de (B)OC serà la retransmissió en directe d'algunes de les sessions més representatives. Consulta les sessions a streaming!

(B)OC 22 en xifres
 

  • Més de 400 asistents
  • 64 països representats 
  • 23 ponents internacionals
  • 6 cirurgies oculars en directe
  • 2 tallers de medicina estètica 

Viu (B)OC 22! I, si vols seguir l'esdeveniment en directe, connecta't a les xarxes socials de l'IMO Grupo Miranza i la Fundació IMO i no et perdis totes les novetats!