Auge dels tractaments estètics no quirúrgics

Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES
Tractaments estètics no quirúrgics

El 70% dels pacients de l’IMO Grup Miranza s'han fet o plantegen fer-se aquestes teràpies mínimament invasives

Recentment, ens vam posar en contacte amb alguns dels nostres pacients per a conèixer la seva percepció i opinions sobre els tractaments estètics.

A continuació, t'expliquem què ens han explicat els prop de 450 pacients que van participar en l'enquesta.

Sabies que, si ets pacient de l’IMO Grup Miranza, pots optar a una visita de cortesia amb els nostres experts en estètica? Demana cita.

El rànquing dels tractaments més populars

Injecció toxina botulínica

Tratament amb toxina botulínica

Segons els nostres pacients, els tractaments de medicina estètica més coneguts són les substàncies injectables, com:

  • La toxina botulínica (Bòtox), indicada sobretot per a matisar i prevenir les arrugues de la zona superior del rostre.
  • Les substàncies de farciment, com l'àcid hialurònic, les quals aporten volum, hidratació, vitalitat i poden aplicar-se en pràcticament qualsevol zona del rostre.

Els segueix, en tercer lloc, el lífting no quirúrgic Ultherapy, que s'ha convertit en un dels tractaments estrella en medicina estètica.

Els principals avantatges que té són:

  • no requereix ingrés ni baixa,
  • es fa a la consulta 
  • permet que la persona reprengui les activitats quotidianes quan acaba el tractament, sense marques visibles.

Ultherapy estimula la producció natural de col·lagen alhora que reafirma i revitalitza la pell.

Altres tractaments que s’han esmentat són:

Aplicació de láser IPL

Aplicació de tratament amb láser IPL

Quins aspectes són més importants abans de fer-nos un tractament estètic?

Segons les vostres respostes, els que més importen als nostres pacients són:

  • L'experiència del metge i la reputació de la clínica. Per això, a l’IMO Grup Miranza, comptem amb un equip d'oftalmòlegs altament especialitzats en els tractaments estètics de la zona ocular, pròxima als ulls i facial. Aquest aspecte és molt important, ja que els nostres experts coneixen àmpliament aquestes zones i les aborden conjuntament: per a mantenir la seva funcionalitat, com també la seva millora estètica. A més, comptem amb instal·lacions i equips capdavanters per a dur a terme qualsevol tractament estètic.

Experiència del metge que fa els tractaments estètics

Per als enquestats, l'experiència del metge estètic és un dels aspectes més importants en el moment de decantar-se per un tractament

  • Les marques visibles i no haver demanar una baixa mèdica.En aquest sentit, la majoria de tractaments no quirúrgics no deixen marques i permeten que el pacient es reincorpori a les seves activitats diàries al moment. D'altra banda, les solucions quirúrgiques, com la cantoplàstia o la blefaroplàstia, es duen a terme amb incisions en zones que no siguin visibles, una vegada cicatritzen. Tot això, per a garantir els millors resultats i en un entorn molt discret, ja que està principalment dedicat a l'oftalmologia.

Mites i dubtes sobre els tractaments estètics

Abans d'un tractament, és habitual tenir dubtes. Segons la nostra enquesta, les més comunes són:

  • Possibles complicacions. Sens dubte,es tracta d'una inquietud molt comuna i, malgrat que qualsevol tractament mèdic pot comportar-ne, a l’IMO Grup Miranza tenim protocols molt exigents per a minimitzar al màxim qualsevol risc. A més, els nostres especialistes són oftalmòlegs, amb àmplia experiència en aquests tractaments, i disposen d’equips i instal·lacions que compten amb alts estàndards en bioseguretat i confort. Més informació aquí.

  • Un resultat molt artificial. Precisament, aquest és un altre aspecte que tenim molt present a l’IMO Grup Miranza. La nostra intenció és que siguis la millor versió de tu mateix. I, per a això, volem oferir-te solucions estètiques a mida, perquè tinguis un resultat natural i harmoniós.

  • Tenir dolor o molèsties durant el tractament.Es tracta d'un aspecte que els nostres experts en estètica tenen molt en compte, ja que el benestar del pacient és molt important. Per això, abans de qualsevol tractament s'aplica anestèsia a la zona en la qual es durà a terme. Així mateix, altres tractaments, com molts tipus d’injectables, inclouen anestèsic per a minimitzar al màxim qualsevol molèstia.

Aplicació pomada anestèsia

Aplicació de pomada anestèsica abans del tractament estètic

Si en tens dubtes, et convidem a consultar la nostra secció de preguntes freqüents sobre estètica.

Encara no has demanat cita? Et convidem a fer una visita de valoració de cortesia amb els nostres experts en estètica trucant al 934 000 700 o emplenant aquest formulari.