Així és la teva visita a l’IMO Grup Miranza Barcelona

Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES
pacient imo grup miranza barcelona

A l’IMO Grup Miranza Barcelona hem posat en marxa una nova forma d'atendre't, més personalitzada i àgil, per cobrir totes les teves necessitats quan ens visites.

A continuació, t'expliquem, pas a pas, el nou recorregut que faràs quan vinguis a la nostra seu a Barcelona, ​​en què, com als altres centres de la "família IMO" (Madrid, Manresa i Terrassa), t'oferim un diagnòstic necessari el mateix dia de la visita. Ens hi acompanyes?

El gestor és un professional de l'equip de l’IMO que facilita tots els tràmits administratius i informatius als pacients i acompanyants que ens visiten. A la nostra seu barcelonina, comptem amb una dotzena de professionals que tenen per objectiu ajudar-te en la teva estada a l’IMO i agilitzar tot el recorregut.

El nostre equip t'atén de forma personalitzada durant tota la visita a l'IMO Grup Miranza. Cada pacient té assignat un gestor, que t'ajudarà al llarg de tot el recorregut.

Abans de la consulta

Atenció al pacient IMO Grup Miranza

Un gestor dóna la benvinguda al pacient en el punt de trobada de l'IMO Barcelona

En arribar a l'IMO, t'identificaràs a la recepció principal (planta 1) i seguidament t'acompanyaran a punt de trobada, just a l'entrada de la recepció de consultes. Allà un gestor t'avisarà en funció de l'hora que hagis programat la cita. Serà la persona que t'acompanyarà i assessorarà durant la teva estada amb nosaltres. A més, t'informarà sobre els serveis disponibles i el pressupost, i t'ajudarà a gestionar els tràmits que necessitis, com també a solucionar qualsevol dubte.

Si és la primera vegada que vens a l'Institut, el gestor t'explicarà com serà la teva visita i t'informarà sobre les mesures d'higiene i seguretat.

Equip de gestors IMO Grup Miranza Barcelona
Vanessa Carreón, al centre de la imatge, encapçala el nostre equip de gestors 

A l’IMO Grup Miranza Barcelona pots ser atès i sotmetre't a les proves necessàries per a un diagnòstic complet en un mateix dia. Si tens més d'un problema ocular, pots ser visitat, també en un mateix dia, per diversos especialistes.

Sala d'espera IMO Grup Miranza Barcelona
A l’IMO Grup Miranza Barcelona comptem amb una àmplia sala d'espera 

La consulta

Abans de la teva visita, pots esperar a la nostra sala d'espera, que compta amb un ampli espai que permet respectar la distància de seguretat. A més, tenim wifi gratuït a disposició de totes les persones que ens visiten: pacients, familiars o acompanyants. Quan sigui l'hora de la visita, un dels nostres òptics optometristes et convidarà a entrar a l'àrea de consultes.

Visita ocular a l'IMO Grup Miranza

Un pacient durant una exploració ocular en consulta amb el Dr. José Luis Güell

Com és la visita oftalmològica i optomètrica a  l’IMO Grup Miranza Barcelona?

Generalment, et farem:

  • Una visita optomètrica
  • Una revisió ocular amb l'especialista
  • Proves diagnòstiques, si són necessàries
  • Si es necessita, una segona visita amb l'especialista perquè pugui explicar-te les proves dutes a terme i indicar-te el diagnòstic, com també si es requereix tractament

Auxiliar clínica, IMO Grup Miranza

Una auxiliar d'infermeria a la nostra entrada de consultes

La visita optomètrica consisteix en:

  • Anmanesis (motiu de la consulta, història clínica, si estàs sota medicació o tractament ...).
  • Presa de la pressió intraocular (PIO)
  • Mesura de l'agudesa visual

A continuació, et visitarà l'oftalmòleg, et farà una exploració ocular completa. De vegades, cal dilatar la pupil·la. Si és així, te n'informarem prèviament, ja que és possible que la teva visió es vegi afectada durant les hores següents. A més, hauràs de venir acompanyat i no podràs conduir.

Així mateix, si cal, l'especialista requerirà les proves diagnòstiques necessàries per completar el diagnòstic.

Presa de la pressió ocular

La presa de la pressió intraocular és un dels exàmens visuals que duem a terme a l'IMO

A l’IMO Grup Miranza, les proves es fan el mateix dia de la visita, encara que no s'hagin programat prèviament. Són clau per obtenir un diagnòstic correcte i indicar el tractament adequat en cada pacient.

Consulta aquí totes les proves diagnòstiques que t'oferim.

A l'IMO Grup Miranza Barcelona comptem amb 70 sales de consulta d'oftalmologia, optometria i proves diagnòstiques.

Després de la consulta

Els gestors resolen qualsevol dubte
Els nostres gestors resolen qualsevol dubte relacionat amb la visita 

Un cop acabada la visita amb l'oftalmòleg, tornaràs a la recepció de consultes, on el teu gestor t'ajudarà amb els tràmits finals i podràs demanar un informe mèdic. Així mateix, si l'oftalmòleg indica un tractament quirúrgic, podràs informar-te de tots els detalls i el pressupost de la cirurgia, que es podrà programar en aquell moment amb el Departament d'Informació Quirúrgica.

Abans d'anar-te'n, pots compartir els teus comentaris o suggeriments a través d'una bústia i una enquesta de satisfacció, que trobaràs just al costat del punt de trobada.

Comparteix els teus suggeriments

En acabar la consulta, pots compartir els teus suggeriments o comentaris. La teva opinió compta!

Tens més dubtes? Consulta aquesta guia i descobreix els principals aspectes que has de tenir en compte abans, durant i després de la teva visita a l'IMO Grup Miranza.

Gràcies per visitar-nos!

Dades personals
Foto DNI / NIE / Pasaporte
Adjunta fotografía de tu documento de identidad
Dades del pacient
Foto DNI/NIE/Pasaporte
Adjunta fotografia del document d'identitat del pacient, si es tracta d'un menor d'edat, també has d'adjuntar el document que t'acredita com a tutor legal.
Dades mèdiques oftalmològiques
Historial mèdic general (no oftalmològic)
Si us plau, completa el següent qüestionari amb les dades que coneguis
Historial oftalmològic
Si us plau, completa el següent qüestionari amb les dades que coneguis
Dades de facturació
Informes
Si disposes de proves, imatges oftalmològiques o informes, et preguem que ens els adjuntis. Pots enviar-nos proves antigues com a informació addicional, però t'aconsellem afegir proves amb data recent (preferiblement no més de 30 dies), atès que no podem garantir una orientació fiable realitzada sobre la base de proves més antigues.