El personal especialitzat de l'equip de l'optometria treballa braç a braç amb els nostres oftalmòlegs per assegurar una exploració ocular completa i, d'aquesta manera, fer possible la detecció precoç i fiable de patologies mitjançant una atenció integral.

L’equip d’infermeria de l’Àrea Quirúrgica, especialitzat en procediments i tècniques quirúrgiques, és responsable dels sistemes d’esterilització i d’asèpsia i de la cura del pacient durant tot el procés quirúrgic.

La seva funció és essencial per garantir el bon procedir durant les prop de 8.000 cirurgies que es duen a terme a les 8 sales d’operacions del centre cada any.

A través de les àrees de Fotografia i d'Optometria oferim més d’una trentena de proves diagnòstiques que permeten orientar de la manera més precisa la indicació del tractament posterior, gràcies a l'ús expert de maquinària d'última generació.

 

 

  Atenció especialitzada a pacients amb nivells baixos de visió o baixa visió:

  • Avaluació de la resta visual
  • Prescripció d’ajuts visuals òptics i no òptics
  • Assessorament i entrenament visual per al desenvolupament d’activitats quotidianes

  L'àrea de teràpia visual ofereix un tractament optomètric individualitzat per corregir problemes de funcionalitat o de percepció del sistema visual, per mitjà de l'exercici i de la potenciació de determinades habilitats.

  El servei està dirigit tant a adults com a nens, un gran percentatge dels quals acusa problemes d'aprenentatge.