Marta

Per a la Marta, el lífting sense cirurgia Ultherapy, combinat amb injeccions de toxina botulínica i substàncies de farciment, és una fórmula guanyadora per frenar el pas del temps a la cara, amb resultats subtils i alhora efectius.

Testimonio Marta Vasquez estetica

Els tractaments estètics a la consulta tendeixen a provocar el mínim impacte en el pacient i aconsegueixen conferir un aspecte juvenil i fresc sense haver de passar per la sala d’operacions. Això fa que siguin una opció cada vegada més considerada en edats primerenques, sense esperar que els anys deixin empremtes acusades a la pell. És el cas de la Marta, que va acudir a l’IMO amb la voluntat de prevenir els signes de l'edat. El seu desig no era atacar cap problema en concret, sinó, senzillament, veure’s millor i revitalitzar el seu rostre, que notava que, a poc a poc, començava a perdre fermesa, especialment a la zona dels pòmuls i del coll.

Per combatre-ho, una bona cura diària de la pell (protecció solar, hidratació etc.) és la base, reforçat amb teràpies de còmoda aplicació a la consulta que s'adapten a les necessitats i a les preferències de cada pacient. Aquest "plus" és el que va trobar la Marta al Departament d'Estètica i Rejoveniment Oculofacial de l'Institut, on la Dra. Luz María Vásquez li va proposar el lífting amb ultrasons Ultherapy, un dels tractaments més sol·licitats, ja que permet mantenir a ratlla la flacciditat sense necessitat de cirurgia.

"La doctora em va comentar els bons resultats que oferia Ultherapy i vaig poder comprovar-ho per mi mateixa. Malgrat que em va advertir que l'efecte no era immediat i que havia d'esperar uns mesos per apreciar-ne la màxima expressió, de seguida vaig notar un contorn més ferm de l'oval facial". Segons la Dra. Vásquez, "això es deu a aquest efecte ‘flaix’ o de tensat inicial que produeix el tractament, acompanyat d'un augment progressiu de la tonicitat de la pell, atès que els ultrasons estimulen la producció de col·lagen a la zona subcutània".

tratamiento de éstetica Ultherapy en consulta

Entre els avantatges que converteixen Ultherapy en un tractament estrella destaquen el fet que s'aplica amb gran comoditat –requereix una única sessió a la consulta i permet fer vida normal d'immediat–i els resultats naturals i eficaços que aconsegueix.

Ultherapy, tractament combinable

Ultherapy és una opció molt efectiva per rejovenir amb naturalitat, un valor que per a la Marta resultava fonamental: "Era reticent a realitzar-me qualsevol tractament estètic que fos molt evident o que em canviés els trets, un temor que em vaig treure després de l'experiència a l’IMO". Gràcies a l'assessorament personalitzat de la Dra. Vásquez, assegura haver aconseguit una millora molt subtil, significativa per a ella i que els altres perceben com a bon aspecte: "La meva parella em comenta que li agrada la suavitat de la meva expressió", destaca.

Als beneficis d’Ultherapy, la Marta va sumar-hi injeccions de toxina botulínica a les celles i a les potes de gall per dissimular les línies i arrugues, juntament amb injeccions de substàncies de farciment a la zona de les ulleres per restaurar la pèrdua de volum. Com conclou, "eren problemes incipients que també començava a notar i per als quals el Departament d'Estètica de l’IMO em va oferir solució, i així em va ajudar a prevenir i a frenar el pas del temps de forma completa, que és el que jo buscava".