Dr. Marco Sales

  • Expert en blefaroplàstia i cirurgia estètica de la mirada.
  • Especialista en descompressió orbitària i tumors orbitaris.
  • Vicepresident de la Societat Espanyola de Cirurgia Plàstica Ocular i Orbitària.
Col·legiat núm. 2857855
Dr. Marco Sales
Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES

Trajectòria professional

El Dr. Marco Sales és membre del Departament d'Oculoplàstica IMO (Institut de Microcirurgia Ocular) Madrid i Cap de Secció d'Oculoplàstica dins del servei d'Oftalmologia a l'Hospital Universitari Ramón y Cajal de Madrid. És professor clínic de la Universitat d'Alcalá i investigador IRYCIS.

La seva especialitat és el tractament mèdic i quirúrgic de les patologies i alteracions palpebrals i orbitàries, com també la cirurgia estètica de la regió periocular (blefaroplàstia). Entre aquestes patologies trobem: les malposicions de les parpelles (com les parpelles caigudes), les inflamacions orbitàries (incloent-hi l'orbitopatia tiroidal), els tumors orbitaris i de parpelles, i la patologia de la via llagrimal.

Va dur a terme un fellowship a Cirurgia Orbit-Crani-Facial a l’Hôpital Foch a París (2008), com també estades a les unitats d'Oculoplàstica i Òrbita de l'Hospital Sao Geraldo de Belo Horizonte (Brasil), de l'Amsterdam Medical Center a Amsterdam (Holanda) i del Samsung Medical Center a Seül (Corea del Sud).

Descarregar el currículum en PDF