Dr. Manuel Medina

  •   Metge especialista en Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora i en Oftalmologia
  • Expert en blefaroplàstia i cirurgia estètica facial
  •   Àmplia experiència en substàncies de farciment per millorar l'aspecte de la cara
Dr. Manuel Medina
Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES

Trajectòria professional

El Dr. Manuel Medina és cirurgià plàstic i oftalmòleg dels Departaments d'Oculoplàstica i d'Estètica i Rejoveniment Oculofacial de l'IMO Grup Miranza Barcelona i Manresa.

Va realitzar la seva formació en Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora, especialitzant-se posteriorment en cirurgia oculoplàstica. Ostenta el mèrit de ser l'únic metge amb la doble especialitat en Oftalmologia i Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora a la Comunitat Catalana, assoliment només compartit amb un altre facultatiu en l'àmbit nacional. És per això un gran coneixedor de les estructures facials perioculars (parpelles, òrbita i via lacrimal) i els problemes funcionals i estètics que els afecten.

Compta amb anys d'experiència en la professió i una àmplia formació en diferents camps de les dues especialitats. Pel que fa a la cirurgia oculoplàstica, és especialista en tractaments i tècniques per corregir malalties o problemes de les parpelles, com la blefaroplàstia, o de les vies lacrimals, entre d'altres.

Així mateix, també posseeix una gran experiència en tractaments per donar solució a problemes estètics i signes de l'edat que afecten la part mitjana i superior de la cara, com les substàncies de farciment i la toxina botulínica.

Al llarg de la seva trajectòria professional, ha compaginat la seva tasca assistencial amb la docència, sent professor associat de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.