Dra. Luz Maria Vàsquez

  • Experta en rejoveniment amb substàncies de farciment i toxina botulínica
  • Especialista en blefaroplàstia i cirurgia de la via lacrimal
  • Experta en el tractament no quirúrgic de la ullera i altres signes de l'edat
Col·legiat núm. 47779
Dra. Luz M. Vásquez
Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES

Trajectòria professional

La Dra. Luz M. Vásquez és oftalmòloga de l'IMO. Es va especialitzar en Oncologia Ocular al Canadà, en la University of Toronto, el Princess Margaret Hospital, l'Hospital for Sick Children i St. Michael’s Hospital (de 2006 a 2008).

En 2010, es va especialitzar en Cirurgia Plàstica Oftàlmica i Orbitària, a través del programa de màsters i postgraus que ofereix l'IMO, juntament amb la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment, és professora d'aquest mateix màster i facultativa de l'Institut.

Així mateix, és secretària general de la Societat Espanyola de Cirurgia Plàstica Ocular i Orbitària (SECPOO) i realitza, anualment, nombroses ponències en cursos, congressos i trobades nacionals i internacionals d'aquesta especialitat.

També forma part del Comitè Organitzador de la trobada biennal Barcelona Oculoplastics, amb els altres membres dels Departaments de Oculoplástica i d'Estètica i Rejoveniment Oculofacial de l'IMO, un esdeveniment que s'ha convertit en referent nacional i internacional de totes dues especialitats.

Pel que fa a la cirurgia oculoplástica, està especialitzada en tècniques dirigides a corregir malalties o problemes de les parpelles (com les malposicions, la cirurgia de ptosis, el lífting mediofacial transconjuntival o la blefaroplastia), les vies lacrimals (com la dacriocistorrinostomia) i de l'òrbita (com els tumors orbitaris o la reconstrucció orbitària en orbitopatía tiroidal), entre altres.

També destaca en l'aplicació de tècniques mínimament invasives d'Estètica i Rejoveniment Oculofacial, sent una de les primeres especialistes certificades a Espanya en l'ús del lífting no quirúrgic Ultherapy. A més, té una àmplia experiència en substàncies de farciment, amb l'àcid hialurònic, toxina botulínica, per corregir signes de l'edat com les arrugues. Així mateix, realitza  altres tractaments estètics com els skinboosters, la col·lagenoterapia, el resurfacing o els inductors de col·lagen, entre altres.

Coneix aquí tots els tractaments que realitza el Departament de Oculoplástica de l'IMO i aquí els que duu a terme el Departament d'Estètica i Rejoveniment Oculofacial.

Descarregar el currículum en PDF