L’IMO ofereix tècniques pioneres per millorar l’estètica de la mirada sense posar en risc la salut ocular

El tractament quirúrgic de la regió que envolta l’ull pot afectar directament l’òrgan ocular i la visió. Per això l’Institut de Microcirurgia Ocular de Barcelona té un Departament de Cirurgia Plàstica Ocular i Orbitària que s’ocupa de patologies i de defectes estètics, plàstics o funcionals relacionats amb les òrbites oculars (cavitats en les quals s’allotgen els ulls), les parpelles i les vies lacrimals, com també, en general, de tota la part mitjana i superior del rostre.
Article a La Voz de Galicia

Els oftalmòlegs especialistes en cirurgia plàstica ocular són els més indicats per tractar, per exemple, les freqüents malposicions palpebrals, amb tècniques com la blefaroplàstia, una cirurgia per corregir les bosses i l’excés de pell de les parpelles (inferiors i superiors) o el lífting mediofacial transconjuntival, una cirurgia sense incisions visibles (ja que s’accedeix a la parpella a través de la conjuntiva) i amb un percentatge d’èxit del 100%, que torna als ulls l’aspecte normal i que també es fa servir per elevar els pòmuls.

La caiguda de parpella superior es pot solucionar amb vuit tècniques diferents que permeten obtenir el millor resultat en cada cas, també sense cicatrius. I també tenen bon tractament els anomenats “ulls de mussol”, que a més d’un efecte antiestètic poden ser símptoma d’una malaltia ocular o general, que en alguns casos pot ser greu.

Descarrega’t l’article sencer en PDF.