Dr. Juan Carlos Sánchez

  • Especialista en el tractament mèdic i quirúrgic de les patologies palpebrals i de la via lacrimal.
  • Especialista en Blefaroplastia.
Col·legiat núm. 53.021
Dr. Juan Carlos Sánchez

Trajectòria professional

El Dr. Juan Carlos Sánchez és oftalmòleg, especialitzat en Oculoplástica i en Estètica i Rejoveniment Oculofacial.  

Es va especialitzar en oftalmologia a l'Hospital Juan Ramón Jiménez, adscrit a la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Bucaramanga. I, en 2018, va realitzar el Màster en Cirurgia Plàstica Oftàlmica i Orbitària que ofereixen l'IMO i la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment, és professor d'aquest mateix màster i facultatiu de l'Institut. 

També forma part del Comitè Organitzador de la trobada biennal Barcelona Oculoplastics, amb els altres membres dels Departaments de Oculoplástica i d'Estètica i Rejoveniment Oculofacial de l'IMO, un esdeveniment que s'ha convertit en referent nacional i internacional de totes dues especialitats. 

Pel que fa a la cirurgia oculoplástica, està especialitzat en tècniques dirigides a corregir malalties o problemes de les parpelles (com les malposiciones, la cirurgia de ptosis, el lífting mediofacial transconjuntival o la blefaroplastia), les vies lacrimals (com la dacriocistorrinostomia) i de l'òrbita (com els tumors orbitaris o la reconstrucció orbitària en orbitopatía tiroidal), entre altres. 

També realitza tractaments d'estètica facial i ocular, utilitzant tècniques mínimament invasives, dirigides al rejoveniment i la millora d'arrugues, amb substàncies de farciment, amb àcid hialurònic, o toxina botulínica. Així mateix, realitza altres tractaments que tenen per objectiu millorar l'aparença de la pell del rostre i de les zones pròximes als ulls com skinboosters, col·lagenoterapia, resurfacing o inductors de col·lagen, entre altres.

Coneix aquí tots els tractaments que realitza el Departament de Oculoplástica de l'IMO i aquí els que duu a terme el Departament d'Estètica i Rejoveniment Oculofacial.

Descarregar el currículum en PDF