Dr. José Luis Güell

  • Membre del CLF de Miranza.
  • Pioner en tècniques de cirurgia refractiva làser i trasplantament selectiu de còrnia
  • Més de 700 publicacions i presentacions nacionals i internacionals
Col·legiat núm. 20305
José Luis Güell
Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES

Trajectòria professional

Soci fundador i metge especialtizat en còrnia i en cirurgia refractiva de l‘Institut de Microcirurgia Ocular, vocal de la Fundació IMO i professor del Màster de Segment Anterior i del Màster de Còrnia i Cirurgia Refractiva de l’IMO.

Coordinador i professor de la unitat de Còrnia i Cirurgia Refractiva de l’ESASO.

Les seves àrees d’interès són la queratoplàstia lamel·lar i endotelial, la cirurgia complexa de la cataracta, els procediments reconstructius del segment anterior, inclosa la queratopròtesi, la cirurgia refractiva, especialment láser excímer i de femtosegon, i la implantació de lents intraoculars fàquiques (Artisan-Artiflex) i d’anells intraestromals.

Va fer un fellowship a la unitat de còrnia de la Cornea and Refractive Surgery de la Emory University, Atlanta (Estats Units). El 1999 va presentar la tesi doctoral Queratomileusis in situ asistida con el Láser. Desarrollo de la técnica para la corrección de la miopía y el astigmatismo a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Descarregar el currículum en PDF
Dades personals
Foto DNI / NIE / Pasaporte
Adjunta fotografía de tu documento de identidad
Dades del pacient
Foto DNI/NIE/Pasaporte
Adjunta fotografia del document d'identitat del pacient, si es tracta d'un menor d'edat, també has d'adjuntar el document que t'acredita com a tutor legal.
Dades mèdiques oftalmològiques
Historial mèdic general (no oftalmològic)
Si us plau, completa el següent qüestionari amb les dades que coneguis
Historial oftalmològic
Si us plau, completa el següent qüestionari amb les dades que coneguis
Dades de facturació
Informes
Si disposes de proves, imatges oftalmològiques o informes, et preguem que ens els adjuntis. Pots enviar-nos proves antigues com a informació addicional, però t'aconsellem afegir proves amb data recent (preferiblement no més de 30 dies), atès que no podem garantir una orientació fiable realitzada sobre la base de proves més antigues.