Dr. José García-Arumí

  • President de la Societat Espanyola de Retina i Vítreo (SERV).
  • Expert en retinopatia diabètica i en casos complexos de despreniment de retina.
  • Pioner en cirurgia del forat macular i referent en tumors intraoculars
Col·legiat núm. 17215
José García-Arumí
Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES

Trajectòria professional

Soci fundador i metge especialitzat en retina de l’Institut de Microcirurgia Ocular, president de la Fundació IMO i professor associat del Màster en Retina i Vitri de l’IMO i la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Catedràtic d’Oftalmologia de la UAB. Membre fundador i docent a temps parcial de l’ESASO. És Cap del Servei d’Oftalmologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i director de la Unitat d’Investigació Biomèdica d’Oftalmologia del mateix hospital des de 2007.

També és Liaison Leader de l’American Society of Retina Specialists (ARS) per a Europa president de la Societat Espanyola de Retina i Vitreo (SERV). Especialista en retina quirúrgica, amb un especial interès en la cirurgia vitreoretinal i el tractament del forat macular.

És expert en tumors intraoculars i ha desenvolupat a Espanya les tècniques de braquiteràpia amb plaques de ruteni i termoteràpia transpupil·lar per al tractament dels melanomes i hemangiomes de coroides.

Introducció a Europa de les noves tècniques de tractament quirúrgic de patologia vascular retinal i lideratge en el tractament quirúrgic de les trombosis venoses i les embòlies arterials, així com en la resecció quirúrgica dels tumors intraoculars.

 

Coordinador del llibre Traumatologia Ocular, guia sobre traumatismes oculars amb la participació de més d'un centenador d'especialistes.

Descarregar el currículum en PDF