Instal·lacions d'estètica

Instal·lacions de Medicina Estètica
Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES

Instal·lacions d'estètica

El Departament d'Estètica i Rejoveniment de l’IMO Grup Miranza compta amb instal·lacions d'estètica, amb consultes dissenyades exclusivament per dur a terme qualsevol mena d'exploració, assesorament i tractament d'aquesta especialitat, amb totes les garanties assistencials per als nostres pacients. 

Ens trobaràs a Barcelona, Madrid, Maresa i Terrassa.

A continuació, podràs consultar les instal·lacions i equips del nostre vaixell almirall, situat a Barcelona.

El secret més ben guardat de Barcelona 

Tot això:

  1. Un centre principalment dedicat a l’oftalmologia, en què el pacient visita l’especialista en medicina estètica, no s'identifica directament amb aquesta darrera especialitat.
  2. Amb total discreció, es preserva la intimitat dels pacients que visiten les nostres consultes de medicina estètica.
  3. En espais còmodes i amplis, tant pel que fa a les sales d'espera o a les consultes en les quals es duen a terme la majoria de tractaments com als quiròfans.

Sala d'espera

Sala d'espera de l'IMO Grup Miranza Barcelona

Equips de medicina estètica a consulta

A més, tenim equips per a tractaments facials: els nostres especialistes en són experts.

Ultherapy

Ultherapy és un lífting sense cirurgia, no invasiu, que actua sobre les capes profundes de la pell, mitjançant ultrasons que estimulen la producció de col·lagen i elastina de la pell.

Ultherapy

Ultherapy és un lífting no quirúrgic que funciona amb ultrasons

Encara que en l'actualitat existeixin altres equips que ofereixin tractaments amb HIFU (sigles en anglès d'ultrasò focalitzat d'alta intensitat) amb tecnologies similars, Ultherapy va ser el primer equip que es va comercialitzar i va obtenir el segell de l'agència estatunidenca FDA. L’IMO Barcelona va ser un dels primers centres de l’estat que el va adquirir.

Així mateix, Ultherapy només requereix una sessió i no necessita un període específic de recuperació. Els resultats són molt naturals.

Descobreix tots els detalls sobre aquest tractament aquí.

Làser IPL (llum premuda intensa)

L’ús del làser IPL està molt estès en medicina estètica: millora l'aspecte de la pell, de forma no invasiva.

Làser IPL

El làser IPL millora l'aspecte de la pell

En general, es fa servir per tractar taques solars o degudes a l'acne, per matisar els porus molt dilatats o les arrugues molt fines.

Els seus principals atributs són una pell de to uniforme, revitalitzada i lluminosa.

A l’IMO Grup Miranza tenim l'equip Lumenis Optima IPL, de l’Acuité, la plataforma més avançada d'aquest tipus, aprovada per la FDA (agència estatunidenca que valida els equips i la medicació) i per la CE.

Informa't sobre aquest tractament aquí.

Làser de CO2 

El làser de CO2 també pretén millorar l'aspecte de la dermis, millorant-la en persones que presenten cicatrius, marques de l'acne o que volen tensar la pell del rostre, entre altres.

El resultat és una pell més ferma i de millor qualitat.

A l’IMO Grup Miranza disposem de l'equip Lumenis AcuPulse, un dels més avançats del mercat.

Informa't sobre aquest tractament aquí.

En quiròfan 

Per dur a terme els tractaments estètics que es fan a l’àrea quirúrgica, l’IMO Grup Miranza disposa de quiròfans totalment equipats i amb totes les garanties de bioseguretat, gràcies a l'obtenció i renovació periòdica de la classificació ISO 6. Informa't aquí.

Alguns dels tactaments quirúrgics d'estètica més demandats són:

Per això, l'àrea quirúrgica de l’IMO Grup Miranza Barcelona és una de les més eficaces d'Europa, referent internacional en seguretat i confort per al pacient.