Farciments amb àcid hialurònic

Farciments amb àcid hialurònic
Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES
Resultats amb
2
virtuts: naturalitat i discreció
Aconsegueix
2
efectes: restaurar volum i estimular col·lagen
Efecte
100%
immediat
Farciments amb àcid hialurònic

Què són els farciments amb àcid hialurònic?

L'àcid hialurònic és una substància que es troba a diferents parts del nostre organisme de manera natural.

Pel que fa a la nostra pell i, generalment, a causa del pas dels anys o de certes malalties, els nostres organismes deixen de produir-lo naturalment o el produeixen en menys quantitat. En conseqüència, la pell perd elasticitat, vitalitat i fermesa.

En medicina estètica i rejoveniment facial, l'àcid hialurònic es fa servir per combatre aquests signes, i aporta volum a zones específiques mitjançant injeccions amb més o menys quantitat segons el pacient.

Injecció d'àcid hialurònic

Tractament amb àcid hialurònic

Segons el cas del pacient, el tractament amb àcid hialurònic es pot complementar amb altres tractaments, com les injeccions de toxina botulínica, els làsers o els ultrasons entre d’altres, i sempre que l'especialista així ho consideri.

Com que està present de manera natural a l’organisme, l'àcid hialurònic és biocompatible, per això no ocasiona al·lèrgies ni rebutjos.

En quins casos es du a terme?

L’àcid hialurònic pot aplicar-se en pells joves i madures, segons la zona i les característiques del pacient. Els principals beneficis són:

 • Matisa o elimina les arrugues
 • Aporta volum
 • Dota la pell de fermesa, elasticitat i hidratació

En paral·lel, en pells joves es pot aplicar en petites quantitats, la qual cosa, a més, té una acció preventiva i de manteniment.

Així mateix, pel que fa a l'aportació de volum, l'àcid hialurònic es pot fer servir a pràcticament totes les zones del rostre:

 • Per tractar la ullera o els ulls enfonsats, com també la flacciditat al voltant dels ulls
 • Per al disseny dels llavis o del nas (rinomodelació)
 • El solc nasogenià 
 • Per a les arrugues facials o pròximes als ulls
 • A les celles i el front.
 • Per tractar la mandíbula, afinant-la o engrandint-la segons la preferència del pacient 
 • Per rejovenir les mans
 • A les galtes o els pòmuls enfonsats

Actualment, hi ha diferents tipus d'àcid hialurònic que permeten personalitzar el tractament de cada pacient, segons la zona, el tipus de pell i l’edat, entre altres.

Exàmens previs

En primer lloc, l'expert en estètica i rejoveniment et farà una exploració completa de la zona a tractar. En aquesta visita, també et farem preguntes sobre el teu estat de salut general, perquè és important saber si t'has sotmès a altres tractaments prèviament o si pateixes certs tipus de malalties, per exemple:

 • las autoinmunes
 • infecciones

Durant aquesta visita, l'expert t'assessorarà sobre les millors opcions per al teu cas, com també sobre les expectatives que tens.

Així mateix, et farem fotografies del tractament, abans i després, per valorar-ne els resultats.

Fotografies abans i després

Abans i després del tractament es prenen fotografies per a valorar al pacient

Durant el tractament

La durada del tractament pot variar en funció de les zones a tractar i dels tractaments complementaris addicionals. En general, oscil·la entre 20 i 60 minuts.

En primer lloc, s'aplica anestèsia tòpica a les zones on s’aplicaran les injeccions d'àcid hialurònic. D'aquesta manera, s'eviten possibles molèsties.

A continuació, l'expert en estètica i rejoveniment oculofacial du a terme l'aplicació de l'àcid hialurònic mitjançant microinjeccions. És possible que, durant el procés, notis pressió a la zona on s'injecta l'àcid hialurònic. No obstant això, no notaràs dolor.

Preparació d'una pacient abans del tractament

Abans d'iniciar les injeccions, s'aplica pomada anestèsica en la cara del pacient

Després del tractament

En acabar el tractament podràs tornar a la teva activitat diària. No tindràs marques però és possible que hi hagi una mica d'inflamació i rojors a les zones de les injeccions. Alguns pacients presenten hematomes, que desapareixen durant els dies següents al tractament.

Així mateix, després de les injeccions d'àcid hialurònic és important seguir aquestes indicacions:

 • No fer exercici durant les primeres 24h
 • No anar a saunes, banys turcs o piscines, ni prendre el sol ni raigs UVA, durant les primeres 24-48h
 • No tocar ni masegar la zona injectada, durant les primeres 72 h

En acabar el tractament, el pacient pot apreciar immediatament un gran canvi. No obstant això, els resultats definitius apareixen a partir del cinquè dia, aproximadament.

La durada de les injeccions d'àcid hialurònic varia en funció del pacient i de la zona d'aplicació. Generalment, els efectes duren entre 6 i 18 mesos, i desapareixen de manera progressiva.