Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES

Els nostres pacients t’expliquen la seva experiencia

Els experts en estètica i rejoveniment de l’IMO Grup Miranza

Preguntes freqüents dels nostres pacients

Els tractaments de medicina estètica no acostumen a causar dolor, atèsque abans de dur-los a terme s'aplica anestèsia (generalment, tòpica). Així mateix, molts productes ja inclouen anestèsics per garantir el confort del pacient.

No obstant això, cal tenir en compte que cada persona té una tolerància diferent al dolor i, per tant, és probable que algunes persones notin certes molèsties molt lleus i puntuals.

Els tractaments de medicina estètica que es duen a terme a la consulta no requereixen un període de baixa i, generalment, el pacient pot reincorporar-se a les activitats diàries tan aviat com els acabi, sense marques visibles, excepte alguns casos en els quals es poden apreciar petites marques gairebé imperceptibles.

Amb referència a això, l'únic tractament que deixa marques visibles a la pell és el làser de CO₂. Poden apreciar-se durant una setmana, aproximadament. Així mateix, aquest tractament requereix unes cures específiques durant els mesos següents. D'altra banda, el peeling facial sol fer emergir una “crosta” a la pell de les zones en les quals s'aplica, que desapareix a mesura que el pacient la “muda”, aproximadament al cap de set dies d’aplicar el làser.

Pel que fa als tractaments quirúrgics, com la blefaroplàstia o la cantoplàstia, el postoperatori sol requeriruna baixa aproximada d'una setmana, després de la qual el pacient ja no  acostuma a presentar hematomes.

No obstant això, tot depèn del cas de cada pacient, com també de si els tractaments es duen a terme de manera aïlladao combinats amb uns altres per obtenir els resultats desitjats.

Antelació

A vegades, els pacients volen fer-se tractaments per veure's millor abans d'un esdeveniment o d'una ocasió especial. En aquests casos, en línies generals, se sol recomanar dur-los a terme amb una antelació mínima de tressetmanes, perquè:

  • es puguin apreciar els resultats definitius,
  • no hi hagi marques i
  • tenir marge per fer retocs, en cas que siguin necessaris.

Tractaments quirúrgics

D’altra banda, els tractaments quirúrgics se solen fer amb una antelació mínima de 2 mesos per poder apreciar els resultats definitius. Generalmentsón cirurgies mínimament invasives, sense marques visibles, que tenen per objectiu mantenir l'harmonia del rostre del mateix pacienti allunyar-se de resultats massa artificials.

La millor època de l'any

La majoria de tractaments tant de medicina estètica com quirúrgics poden efectuar-se en qualsevol moment de l'any.

L'única excepció són els làsers (IPL i CO₂), els quals no s’apliquen en període estival, atèsque els raigs del sol incideixen de manera negativa en el postractament.

En general, els primers resultats s'aprecien bastant aviat.

Per exemple, en el cas de l'àcid hialurònic, els primers resultats són visibles quan el pacient abandona la consulta i, tot i que sol haver-hi una petita inflamació posterior, que desapareix durant els dies següents. En el cas de la toxina botulínica, els resultats s'aprecien passats tres o quatre dies.

No obstant això, altres teràpies com els inductors de col·lagen o el lífting no quirúrgic Ultherapy necessiten un període aproximat de tres mesos per fer efecte.

Consulta totes les preguntes