Elvira Escribano

Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES

Un augment brusc de la pressió intraocular va fer que l’Elvira hagués d’operar-se de glaucoma. Amb la cirurgia va aconseguir uns resultats excel·lents que li han donat confiança i que encara perduren.

Elvira Escribano

El glaucoma és una patologia que pot tenir múltiples causes. En el cas de l'Elvira Escribano, metge de professió, la va desencadenar l'ús prolongat de corticoides, que havia de prendre com a tractament per problemes corneals derivats d'un pemfigoide cicatricial (malaltia crònica autoimmune que afecta greument la superfície ocular i que pot arribar a provocar ceguesa). Com a conseqüència d'aquesta medicació reiterada, la pressió intraocular se li va disparar bruscament i, per mantenir-la a ratlla, l'única opció era la cirurgia.

Segons explica, "tot just un mes després de detectar-me el glaucoma, la Dra. Elena Arrondo em va fer una esclerectomia profunda no perforant i, tot i que reconec que em feia cert respecte passar per quiròfan, de seguida em vaig sentir molt tranquil·la i confiada. L’operació va ser un èxit i quan va arribar el moment d'intervenir l'altre ull no ho vaig dubtar ni un instant. Per a mi, va ser pràcticament com anar a la perruqueria". Ja han passat quatre anys de la primera cirurgia i tres de la segona, en els quals l’Elvira segueix amb la pressió intraocular perfectament controlada. "Els bons resultats, a més de la seguretat i la credibilitat que em donen els oftalmòlegs de l'IMO en els seus diagnòstics i decisions terapèutiques, són les raons per les quals acudeixo a aquest centre, on tracten integralment la meva visió", conclou l’Elvira, qui segueix amb les seves visites amb els especialistes dels departaments de còrnia i de glaucoma.