Eliminació del greix de la papada (intralipoteràpia)

Eliminación de la grasa de la papada
Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES
Generalment, es necessiten
4-6
sessions
Durada:
20-30
minuts
Aconsegueix
2
efectes: eliminar el greix i tibar la pell de la papada
Eliminació del greix de la papada (intralipoteràpia)

Què és l'eliminació del greix de la papada amb Belkyra®?

L'eliminació del greix de la papada amb Belkyra® consisteix a aplicar microinjeccions d'aquest fàrmac en zones estratègiques.

Amb aquest tractament es pretén:

  • Eliminar el greix
  • Tibar i reafirmar la zona de la papada

Belkyra® va ser aprovat per al tractament del greix submentonià,l’any 2015, per la FDA (agència estatunidenca que valida i aprova l'administració de medicaments), amb la marcaKybella®, i és un dels primers fàrmacs per a la intralipoteràpia (eliminació de les cèl·lules grasses, a través d'injeccions).

Belkyra® permet eliminar el greix submentoniàala consulta, sense necessitat de cirurgia.

En quins casos es du a terme?

Les injeccions de Belkyra® són indicades per als casos lleus o moderats de greix submentonià localitzat.

Intralipoterapia per eliminar la papada

La intralipoterapia permet eliminar el greix localitzat de la papada

En acabar les sessions amb Belkyra®, si encara persisteix una mica de flacciditat, es pot plantejar complementar el tractament amb Ultherapy, per tibar, més encara, la pell del submentó i, si es vol, del coll o d'altres zones pròximes.

El nombre de sessions que s'han de dur a terme depèn del cas de cada pacienti de l’evolució que tingui sessió rere sessió.

Les sessions es fan amb 30-45 dies d'interval valorant la resposta cada vegada i la necessitat de més sessions.

Exàmens previs

Abans de dur a terme l’eliminació de la papada amb Belkyra®, és necessari fer una exploració completa amb l'especialista en estètica i rejoveniment. Durant aquesta visita, a banda de valorar la pell i greix localitzat de la papada, l'especialista informa el pacient sobre els detalls del tractament i resol qualsevol dubte.

Valoració papada

Valoració del greix de la papada per part de l'especialista en medicina estètica

Així mateix, es prenen fotografies prèvies al primer tractament. A més, es fa un seguiment fotogràfic del pacient, sessió a sessió, per anar valorant els resultats.

Durant el tractament

Abans de dur a terme el tractament per eliminar la papada amb Belkyra®, s'aplica una crema anestèsica, que ajuda a disminuir les molèsties durant l'aplicació.

Passats uns quants minuts, es neteja la zona a tractar i es col·loca una plantilla, que serveix de guia per injectar Belkyra®.

Durant les injeccions, generalment, el pacient nota molèsties molt lleus. Després de l'aplicació és possible notar sensacions com ara pressió, caloro coïssor a la zona on s'hagi aplicat.

Cada sessió d'eliminació de la papada amb Belkyra® dura entre 20-30 minuts i s’espaien les sessions en intervals de mes o mes i mig.

Després del tractament

En acabar el tractament amb Belkyra®, el pacient pot seguir amb les activitats diàries sense problemes. No obstant això, la zona on s'aplica sol estar una mica entumida, enrogida i, algunes persones, poden presentar hematomes.

Així mateix, és important que el pacient que se sotmeti a aquest tractament tingui en compte els següents aspectes:

  • Des del moment de l'aplicació de Belkyra® i durant les següents 72 hores es produeix una inflamació progressiva de la papada. Aquest procés és normal i, tot i que a priori pot semblar una mica enutjós, la majoria de pacients el dissimulen amb fulards o peces de coll alt.
  • A partir del tercer dia fins al setè, la inflamació desapareix gradualment i, a partir d'aquest moment, es va produint l'eliminació progressiva de greix de la papada i una tibantor de la pell d'aquesta zona.

Els resultats se solen apreciar mes a mes, tot i que els definitius poden notar-se 3 mesos després de l'última aplicació de Belkyra®.