Desena promoció del Programa de Formació Contínua en Oftalmologia de l’IMO

El Programa de Formació Contínua en Oftalmologia de l’IMO, que s’organitza des de la Càtedra Institut de Microcirurgia Ocular de la Universitat Autònoma de Barcelona, arriba enguany a la desena edició

El programa consta de diferents màsters i postgraus amb els quals es pretén instruir en les diverses especialitats oftalmòlegs i diplomats en infermeria i en òptica i optometria amb certa experiència prèvia i interessats a ampliar i actualitzar coneixements relacionats amb les noves tecnologies i la seva aplicació en oftalmologia.

La promoció actual està formada per la Dra. Annabella Zurita (Màster en Estrabisme i Pediatria), la Dra. Elena Rusiñol (Màster en Segment Anterior), la Dra. Paula Verdaguer (Màster en Còrnia i Cirurgia Refractiva), la Dra. Marta García Vilaró (Màster en Oculoplàstia), el Dr. Alfonso Marín (Màster en Oculoplàstia), el Dr. Maurizio Postorino (Màster en Retina), el Dr. Marco Medeiros (Màster en Retina), el Dr. Yuri W. Eduardo (Màster en Retina), Claudia Garrido (Posgrau d’Optometria), Ignacio Castellanos (Posgrau d’Optometria), el Dr. Gerardo Muñoz (Màster en Còrnia i Cirurgia Refractiva) i Ismael Saham (Posgrau d’Optometria), a la foto, de dalt a baix i d’esquerra a dreta.

A l’apartat de docència de l’IMO podeu consultar el Programa de Formació Continuada IMO-UAB 2011.