Cortina negra que “cau” per alguna zona del camp visual

Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES
Imagen con visión normal

Visió normal

Imagen con ojo afectado

Visió d'un ull afectat

Despreniment de retina

El despreniment de retina és una malaltia ocular produïda per la separació espontània de la retina neurosensorial (capa interna de la retina) de l’epiteli pigmentari (capa externa). En produirse aquesta separació, s’acumula líquid a l’espai que es forma entre les dues capes i la retina despresa no pot funcionar ni nodrir-se de manera adequada.

Si no es tracta, el despreniment de retina acaba provocant la pèrdua funcional total de l’ull (ceguesa).

Si vols més informació sobre aquesta patologia, clica a aquest enllaç.

Com hem d'actuar?

  • El despreniment de la retina pot produir-se per causes accidentals (traumatismes oculars) o com a conseqüència d’una altra malaltia: tumors, inflamacions greus, forats maculars en pacients que pateixen alta miopia, retinopatia diabètica… Per això és important que la població de risc es faci revisions oculars periòdicament, com a mínim, un cop l’any.
  • L’aparició sobtada de mosques volants o un augment brusc de les que ja es veien, com també l’aparició de centellejos lluminosos o de qualsevol altre dels símtomes descrits, són motiu de consulta urgent amb un oftalmòleg.
Dades personals
Foto DNI / NIE / Pasaporte
Adjunta fotografía de tu documento de identidad
Dades del pacient
Foto DNI/NIE/Pasaporte
Adjunta fotografia del document d'identitat del pacient, si es tracta d'un menor d'edat, també has d'adjuntar el document que t'acredita com a tutor legal.
Dades mèdiques oftalmològiques
Historial mèdic general (no oftalmològic)
Si us plau, completa el següent qüestionari amb les dades que coneguis
Historial oftalmològic
Si us plau, completa el següent qüestionari amb les dades que coneguis
Dades de facturació
Informes
Si disposes de proves, imatges oftalmològiques o informes, et preguem que ens els adjuntis. Pots enviar-nos proves antigues com a informació addicional, però t'aconsellem afegir proves amb data recent (preferiblement no més de 30 dies), atès que no podem garantir una orientació fiable realitzada sobre la base de proves més antigues.