Condicions

Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES

La targeta de l’IMO CLUB és gratuïta, personal i intransferible. Per poder gaudir dels avantatges com a membre de l’IMO CLUB durant l’estada a la clínica, els socis hauran de mostrar la targeta i es podrà requerir al titular la identificació mitjançant un document oficial.

A més, és important tenir en compte que:

  • A la recepció principal del centre, es lliurarà als socis que ho sol·licitin el tiquet amb mitja hora addicional de pàrquing gratuït (vàlid per vehicle i per dia) i el tiquet amb una consumició de cortesia el dia de la cirurgia (vàlid per persona i per dia).
  • Els descomptes en intervencions quirúrgiques no són aplicables a mútues ni a mutualistes ni són acumulables a altres avantatges per a pacients d’entitats o associacions amb convenis especials amb l’IMO.
  • En òptiques i farmàcies, els socis de l’IMO CLUB podran beneficiar-se dels avantatges establerts només si adquireixen algun producte.
  • En els establiments col·laboradors també es requerirà la targeta de l’IMO CLUB i la identificació al titular. A més, en el cas del Club Esportiu Bonasport, caldrà trucar prèviament per efectuar la reserva.