IMO Manresa

Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES

 

La nostra nova clínica a Manresa se situa en l'antiga Clínica Oftalmològica del Bages, un centre amb més de 15 anys a la comarca compromesos amb la cura de la salut ocular de tots els seus pacients.

Entrada IMO Grup Miranza Manresa 

Els oftalmòlegs d'IMO Barcelona també et visitaran al nou centre, donant cobertura a totes les subespecialitats oftalmològiques i, reforçant l'equip mèdic de la, fins ara, Clínica oftalmològica del Bages.

IMO Manresa ofereix a tots els pacients un servei integral que inclou la consulta amb els millors oftalmòlegs experts, proves diagnòstiques i cirurgies oculars d'alta i mitja complexitat. Disposa a més a més, de la tecnologia diagnòstica i quirúrgica més avançada per garantir el tractament que doni solució a totes les necessitats i patologies dels nostres pacients. La nostra missió: oferir la millor atenció oftalmològica mèdica i quirúrgica, ara també, al Bages.

L'equip d'oftalmòlegs 

A més, si necessites un aparcament pròxim, l'IMO Grup Miranza Manresa té un acord amb Pàrquing Balsena Cars. Et lliurarem un val que podràs canviar en la màquina del pàrquing i tindràs 1 h de cortesia.

Les nostres instal·lacions

Comptem amb unes instal·lacions de 500 metres quadrats, 6 consultes i un quiròfan, dotats de tecnologia i equips d'última generació, necessaris per a la realització de les proves diagnòstiques, exploracions oculars i tractaments més avançats, tal com treballem a la nostra clínica de Barcelona.

Quiròfan IMO Grup Miranza Manresa

Quirófan de l'IMO Grup Miranza Manresa

 

Sol·licita visita

 

On som

IMO Manresa està situat davant de l’estació de tren de “Manresa Baixador” dels ferrocarrils de la Generalitat, al carrer Carrasco i Formiguera número 33 de Manresa.

IMO Manresa

C/ Carrasco i Formiguera, 33 (Baixos)
08242 – Manresa
Tel.: (+34) 938 749 160
Veure el mapa a Google Maps

En bus

Transport públic

FGC. Línia R5 i R50 direcció Manresa. Estació: Baixador de Manresa

Horaris

De dilluns a divendres de 8:30 a 13:30 i de 15:00 a 20:00 h