Carboxiteràpia

Carboxiterapia
Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES
Només
1
injecció a cada ullera
Beneficis principals:
2
aspecte saludable i descansat
Requereix un mínim de
3
sessions: una per setmana.
Carboxiteràpia ulleres

Què és la carboxiteràpia? 

La carboxiteràpia consisteix a injectar diòxid de carboni medicinal (CO2) sota la pell. Aquesta teràpia és molt eficaç per al tractament de la ullera perquè aconsegueix:

  • Millorar l'oxigenació i la circulació de la zona de la ullera
  • Tibar la pell d'aquesta zona
  • Dotar el rostre de salut i descans

Generalment, són necessàries quatre sessions, en quatre setmanes, per obtenir uns resultats òptims. No obstant això, el número de sessions pot variar, segons el pacient, i es fan sessions de manteniment segons la necessitat del pacient.

Com funciona?

Quan s’injecta el diòxid de carboni, el teixit subcutani es relaxa i els vasos sanguinis es dilaten. Això afavoreix que la sang circuli amb més intensitat, i fa que la zona tractada s'oxigeni més.

El resultat és una pell a la zona de la ullera més clara i ferma.

Carboxiterapia ulleres

La carboxiterapia aclareix i tersa la pell de la ullera

En quins casos es fa?

La carboxiteràpia es pot aplicar a la majoria de persones que presenten un enfosquiment en la zona de la ullera, a vegades unida a una pèrdua de volum a la zona, que es pot accentuar amb l'edat.

Exàmens previs

Abans de dur a terme el tractament, es fa un examen complet, a banda d’una avaluació personalitzada del pacient:

  • Se l'informa sobre el tractament, els avantatges que té i els possibles riscos associats.
  • De vegades pot ser necessari o aconsellable fer altres tractaments de la ullera complementarisper obtenir els resultats desitjatspel pacient.
  • Es fan fotografies per comparar l'estat del pacient abans i després del tractament.

Durant el tractament

La carboxiteràpia és un tractament que es fa al a consulta. És indolor per a la majoria dels pacients, ja que es fa servir anestèsia tòpica local abans d’aplicar-lo.

Un altre dels avantatges del tractament és que és mínimament invasiu per al pacient: es fa amb un instrument anomenat “Carboxypen”, que té forma de “pistola” i injecta el CO₂, a través de petites dosis en forma de micropuncions.

Quan s’injecta la pell de la ullera s'infla i aquest efecte dura uns pocs segons, fins a tornar a la forma normal.

Cada sessió té una durada aproximada de 5-15 minuts.

Després del tractament

En acabar el tractament, el pacient, generalment, pot reprendre les activitats diàries. En alguns casos, apareix una lleugera irritació o edema, que desapareix el mateix dia o durant els dies posteriors al tractament.

Així mateix, no es requereixen cures especials, tot i que és especialment important protegir la pell del sol i mantenir-la correctament hidratada.

El resultat es pot apreciar a partir d’una setmana de tractament. L'efecte anirà desapareixent progressivament a causa de la tendència natural de l'organisme a produir la ullera, tot i que la durada dependrà de la genètica de cada pacient i de les cures de la pell.