Dr. Borja Corcóstegui

  • Cofundador i director mèdic i científic de l'IMO i d'ESASO
  • Pioner en la introducció i el desenvolupament de la vitrectomia a Europa
  • Precursor en la unió de la investigació clínica i genètica de retina
Col·legiat núm. 9273
Borja Corcóstegui
Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES

Trajectòria professional

Cofundador i director mèdic de l’IMO, Institut de Microcirurgia Ocular, president honorífic de la Fundació IMO, titular de la Càtedra IMO de la UAB i professor del Màster en Retina i Vitri que dirigeix.  

Director del consell científic de la European School of Advanced Studies in Ophtalmology, ESASO, de Lugano (Suïssa).

Metge cirurgià i oftalmòleg especialista en retina: despreniment de retina, retinopatia diabètica, DMAE, tumors intraoculars, uveïtis, patologia vascular retiniana, patologia macular diabètica, cossos flotants i centellejos.

Participació en el desenvolupament d’instruments i tècniques quirúrgiques per a cirurgia vítreoretinal i en estudis multicèntrics i randomitzats per a proves clíniques i quirúrgiques en tècniques en desenvolupament i evolució. Projectes de futur com ara el xip de retina, la investigació de la retinosi pigmentària i el desenvolupament de nous fàrmacs per al tractament de patologies oculars.

Formació de postdoctorat al Wills Eye Hospital de Philadelphia i al New York Hospital (Estats Units). Ha estat membre del Retina Group de la Ciutat Sanitària Vall d’Hebron de la Universitat Autònoma de Barcelona i director del Departament de Vítreoretina d’allà.

Acadèmic Numerari de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya (RAMC).

Descarregar el currículum en PDF