Avantatges IMO Club

Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES

Els socis de l’IMO CLUB podran beneficiar-se d’avantatges únics durant la seva estada a l’Institut:

  • Mitja hora de pàrquing gratuït, addicional a la mitja hora de cortesia per a tots els pacients i visitants, després de validar el tiquet de descompte a la màquina de pagament.
  • Invitació a la cafeteria MIMO el dia de la cirurgia mitjançant un tiquet bescanviable per un cafè de cortesia (cafè, tallat o cafè amb llet, o bé una infusió, un suc, una aigua o un Cacaolat) per al pacient (sempre després de la intervenció) o per al seu acompanyant (abans, durant o després de la intervenció).
  • Condicions especials en determinats procediments quirúrgics, com ara un descompte del 2% en cirurgies superiors a 6.000 €.
  • 15% de descompte en el lloguer dels espais de l’IMO Business Center, la nostra àrea de convencions, totalment equipada, que inclou un modern auditori amb capacitat per a 300 persones, dos seminaris i un espai polivalent, a més dels jardins de l’Institut, idonis per dur a terme aperitius, dinars, sopars o còctels d’empresa en un entorn privilegiat.

Els nostres socis podran beneficiar-se dels nostres acords exclusius i així gaudir de promocions i descomptes fora de l’IMO.

A més, els socis que formin part de la comunitat de l’IMO CLUB podran ser els primers a conèixer les novetats de la clínica gràcies a l’enviament preferencial de materials informatius i d’un butlletí d’informació (newsletter) que recollirà totes les novetats sobre els beneficis per als socis del club.