Altres àrees

Detall de l'exterior de l'edifici de l'IMO
Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES

L'equip d'infermeria en consulta, és essencial per garantir el bon procediment en les  65.000 visites mèdiques que atén anualment.

El personal especialitzat de l'equip de l'optometria treballa braç a braç amb els nostres oftalmòlegs per assegurar una exploració ocular completa i, d'aquesta manera, fer possible la detecció precoç i fiable de patologies mitjançant una atenció integral.

L’equip d’infermeria de l’Àrea Quirúrgica, especialitzat en procediments i tècniques quirúrgiques, és responsable dels sistemes d’esterilització i d’asèpsia i de la cura del pacient durant tot el procés quirúrgic.

La seva funció és essencial per garantir el bon procedir durant les prop de 8.000 cirurgies que es duen a terme a les 8 sales d’operacions del centre cada any.

A través de les àrees de Fotografia i d'Optometria oferim més d’una trentena de proves diagnòstiques que permeten orientar de la manera més precisa la indicació del tractament posterior, gràcies a l'ús expert de maquinària d'última generació.

 

 

  Atenció especialitzada a pacients amb nivells baixos de visió o baixa visió:

  • Avaluació de la resta visual
  • Prescripció d’ajuts visuals òptics i no òptics
  • Assessorament i entrenament visual per al desenvolupament d’activitats quotidianes

  L'àrea d'ull sec està formada per un equip d'oftalmòlegs especialitzats en aquesta patologia, cosa que ens permet oferir un abordatge personalitzat de la malaltia per obtenir els millors resultats en cada pacient. Tenim el suport dels departaments de:

  A més de l'àrea d'Optometria i Refracció de l'IMO.

  L'àrea de teràpia visual ofereix un tractament optomètric individualitzat per corregir problemes de funcionalitat o de percepció del sistema visual, per mitjà de l'exercici i de la potenciació de determinades habilitats.

  El servei està dirigit tant a adults com a nens, un gran percentatge dels quals acusa problemes d'aprenentatge.