Si m'aplico bòtox (toxina botulínica) em veuré inexpressiu o amb les faccions molt exagerades o inflades? He vist persones amb boques molt artificials…

La toxina botulínica no aporta volum a les zones en les quals s'aplica, sinó que actua relaxant el múscul en el qual s'injecta per matisar i dissimular les arrugues.

El seu ús està recomanat, principalment, en el terç superior de la cara, és a dir, en la part que s'estén des de la parpella superior fins al front tot i que en certs casos es pot aplicar en altres zones com el coll o el terç inferior del rostre segons les necessitats de cada pacients. D'altra banda, la substància que s'aplica al voltant de la boca és àcid hialurònic, que aporta volum, amb resultats molt naturals en mans expertes.

Per tant, és important tenir en compte que els tractaments de medicina estètica no inflamen necessàriament la cara del pacient ni la deixen inexpressiva.

L'objectiu és aconseguir una harmonia facial i mantenir l'essència del pacient perquè pugui sentir-se la millor versió de si mateix.