Planifica la teva cirurgia

A continuació, t'expliquem els principals aspectes que has de saber i tenir en compte abans de la teva cirurgia a l'IMO Grup Miranza.

La teva cirurgia al'IMO Grupo Miranza
*Consulta l'avis Covid-19

Abans de la teva cirurgia a l'IMO Grup Miranza

 1. Després de la visita amb l’oftalmòleg, si és necessari fer-te una cirurgia, et derivarem al Departament d’Informació Quirúrgica. El nostre equip t’informarà sobre tots els detalls administratius de l’operació:
  • Proves preoperatòries. Abans de la cirurgia, hauràs de fer-te una analítica i un electrocardiograma. Pots fer-te aquestes proves a l’IMO, si ho desitges.
  • Medicació. És important que ens indiquis si prens alguna medicació, especialment, si és anticoagulant. Així mateix, generalment, 2 dies abans de l’operació hauràs de seguir un tractament profilàctic.
  • Pressupost i pagament. T’informarem sobre l’import de la intervenció i les proves preoperatòries, així com sobre les formes de pagament. Si ets pacient particular, disposem de finançament i si tens una mútua o asseguradora, t’indicarem quines gestions has de dur a terme. Si no tens temps, podem programar una trucada o videotrucada per informar-te sobre la intervenció.
  • Dia i hora. Si ho desitges, programarem la cirurgia. També pots contactar-nos més endavant per concretar la data de l’operació. I, si vols, també podem fer-te un seguiment personalitzat.
 2. Anestèsia. Un anestesiòleg et farà una visita preanestèsica per concretar amb tu tots els detalls i informar-te sobre els riscos i beneficis de les tècniques anestèsiques. Podrà ser presencial, telefònica o per videotrucada.
 3. Pagament. Generalment, es fa una setmana abans de l’operació. No obstant això, si la teva cirurgia és urgent, t’informarem sobre com gestionar-ho, perquè puguis intervenir-te com més aviat millor.

Fes clic sobre el centre IMO Grupo Miranza per conèixer més detalls sobre la cirurgia