Moments IMO - Video

  • Les revisions periòdiques són clau per mantenir una bona salut ocular i per prevenir patologies que no avisen. Per això, de la mà d'un equip de professionals altament preparat i especialitzat, a l’IMO podràs fer-te revisions oculars completes, incloent totes les proves per a un diagnòstic fiable i amb resultats disponibles el mateix dia de la teva visita al centre.
  • Si pateixes un defecte refractiu o presbícia (vista cansada) i et planteges prescindir de les ulleres, podem ajudar-te amb equips d'última generació i amb les tècniques més precises en cirurgia làser i d'implantació de lents intraoculars. L'experiència i la màxima especialització dels nostres oftalmòlegs garanteix els millors resultats a partir d’un diagnòstic i una indicació exhaustius i personalitzats.
  • A l’IMO oferim la millor resposta a qualsevol problema ocular, des dels més lleus fins als més complexos. Si pateixes ull sec, cataracta, estrabisme, glaucoma, DMAE, despreniment de retina o qualsevol altra patologia que et posi en risc la visió, a l’IMO posem a la teva disposició els tractaments mèdics i quirúrgics més avançats, segurs i eficaços per millorar la visió i la qualitat de vida.

SOL·LICITA INFORMACIÓ

A l’IMO trobaràs

  • L’IMO és una de les clíniques oftalmològiques més avançades d'Europa. Amb prop d'un centenar de professionals especialitzats, 70 consultes i 8 quiròfans, a l’IMO sempre ens trobaràs al servei de la teva salut ocular. En total, disposem de 24.000 m2 dedicats exclusivament a la cura de la visió.
  • Amb més de 30 anys d'experiència en oftalmologia, el nostre equip mèdic està format per oftalmòlegs pioners en el desenvolupament i la introducció d'importants avenços i tècniques revolucionàries, com ara la vitrectomia, el xip de retina, els trasplantaments selectius de còrnia o la cirurgia palpebral i orbitària, entre d'altres.
  • A la innovació en tècniques i en equips quirúrgics, sumem el lideratge en estudis clínics i en projectes d'investigació bàsica, orientats a introduir nous tractaments, a millorar els ja existents i a aplicar futures teràpies gèniques i cel·lulars per a patologies que actualment no tenen cura.
  • El nostre compromís amb la qualitat i amb l'excel·lència mèdica està avalat per certificats com el segell de qualitat de laJointCommission International. Però per sobre d'aquest i d’altres reconeixements, ens avala la fidelitat dels nostres pacients,procedents de diferents parts del món, i que any rere any dipositen en nosaltres la seva confiança.
  • Ens apassiona la nostra feina i ens esforcem cada dia per fer-la amb excel·lència. A l’IMO trobaràs sempre professionals compromesos i de tracte proper, humà i personalitzat, conscients que tractem ulls, però atenem persones.
  • La nostra missió és oferir la millor solució al teu problema ocular. Per això comptem amb l'última tecnologia i amb especialistes en cada part de l'ull, així com amb un equip de professionals en constant aprenentatge. Això fa possible que l'índex de satisfacció dels nostres pacients superi el 95%.

SOL·LICITA VISITA

Visita la nostra home Veieu més Moments IMO