Amèlia Petit

L’Amèlia, que ha conviscut amb la miopia durant molts anys, anhelava poder lliurar-se de les ulleres i reduir la seva dependència de la correcció òptica. És per això que no pot estar més satisfeta del canvi experimentat després de la implantació d'una lent intraocular.
Amèlia Petit

La il·lusió de l'Amèlia Petit era oblidar-se de les ulleres ja que, segons reconeix, "estava farta d'haver de portar-les tota la vida a causa de la miopia". Finalment, animada per les seves filles, va decidir operar-se quan tenia 68 anys i, per això, va apostar per l'equip del Dr. Daniel Elies, qui li va implantar una lent intraocular. Com recorda, "la mateixa tarda de la intervenció ja hi veia bé i encara avui, amb 85 anys, segueixo sense utilitzar correcció òptica, ni tan sols per llegir".

Aquest canvi li va tornar "l'alegria" i, des d'aleshores, li ha aportat una gran sensació de llibertat, que aprecia en detalls tan quotidians com aixecar-se i, només obrir els ulls, tenir una percepció nítida de tot el seu voltant. Per això, assegura estar "eternament agraïda" al seu oftalmòleg i posar-se per complet a les seves mans, de manera que li confia amb plena tranquil·litat la cura de la seva salut ocular. "Sé que només mirar-me té clar què ha de fer i em dona la seguretat que, davant de qualsevol problema de visió, ell i l’IMO m’oferiran la millor solució."

Per a l’Amèlia, l'Institut és "un centre superior sense punt de comparació amb cap altre", del qual posa en valor un tracte professional i humà "privilegiat". Mentre roman a la sala d'espera abans de la seva revisió anual, destaca que "és un orgull ser aquí", un cop han passat ja 17 anys des que la cirurgia practicada pel Dr. Elies va suposar un abans i un després en el seu dia a dia i en la seva qualitat de vida.