L’IMO Grup Miranza és una xarxa de centres oftalmològics, referent internacional en procediments oftalmològics quirúrgics combinats i en cirurgies d'alta complexitat.

Format per oftalmòlegs especialitzats en cada part de l'ull o patologia ocular, els experts de l’IMO Grup Miranza, col·laboren plegats per a l'avenç en oftalmologia, gràcies al treball en xarxa i a una important labor docent i investigadora.

Oftalmòlegs de l'IMO Grup Miranza

 

Els oftalmòlegs de l'IMO Grup Miranza són líders en oftalmologia

La nostra trajectòria 

L’IMO va començar la seva aposta en l'àmbit de la medicina privada, a mitjan anys 80. Des de llavors, cada vegada més persones confien en el nostre compromís, experiència i lideratge.

L'any 2009 suposa un salt qualitatiu important, amb el trasllat de l'activitat a unes noves instal·lacions a Barcelona, amb 70 consultes i 8 quiròfans, on anualment fem prop de 65.000 visites i 8.000 cirurgies. El nostre equip de 180 professionals ens permet assumir aquesta activitat amb un servei de qualitat i amb un tracte personalitzat en tot el procés mèdic i quirúrgic.

A finals de 2018 i després d'una trajectòria de prop de 30 anys sent referent en oftalmologia a Barcelona, l'Institut de Microcirurgia Ocular (IMO) es va unir a Miranza, grup principal en centres d'excel·lència en benestar ocular i amb presència en més de 21 ciutats espanyoles.

A partir d'aquest moment, la família IMO va créixer amb l'obertura d'una consulta a Terrassa i, posteriorment, amb la incorporació d'un nou centre a Manresa (a la, fins llavors, Clínica Oftalmològica del Bages), així com d'una seu a Madrid, situada a Mirasierra.

MO Grup Miranza, més de 30 anys liderant l'oftalmologia

L’IMO Grup Miranza: oftalmologia en xarxa i superespecialitzada

Actualment, l’IMO Grup Miranza és una xarxa cohesionada i innovadora de centres de referència en oftalmologia. Als nostres centres s'ofereix el diagnòstic i tractament de totes les malalties oculars: de les més comunes, a les més complexes, així com altres procediments mèdics i quirúrgics electius, com la cirurgia refractiva o teràpies que ofereixen solucions estètiques oculars i facials.

Per què triar l’ IMO Grup Miranza

1. Els nostres oftalmòlegs estan superespecialitzats en cada part de l'ull: cadascun d'ells coneix les peculiaritats de les patologies que tracta i posseeix una gran experiència en el diagnòstic i en les possibles teràpies per a donar-los solució.

2. Els nostres experts en salut ocular estan implicats en l'avenç de l'oftalmologia. Per això, col·laboren amb diferents equips interns i externs per desenvolupar instruments, fàrmacs i noves tècniques per donar solució a les malalties de la visió.

3. Estem compromesos amb la recerca: l’IMO Grup Miranza Barcelona és l'únic centre d'Espanya amb un laboratori de biologia molecular propi, al qual es duen a terme importants projectes de recerca relacionats amb malalties oculars sense cura, en l'actualitat. Així mateix, el Departament de Genètica s'ofereix diagnòstic i consell genètic a les persones que pateixen malalties oculars hereditàries.

4. Tenim l'únic centre oftalmològic d'Espanya acreditat pel prestigiós segell de qualitat Joint Commission International: oferim la millor qualitat i seguretat assistencial als nostres pacients, a través del compliment d'estrictes protocols clínics.

5. Els nostres quiròfans posseeixen la màxima seguretat: renoven periòdicament la classificació ISO 6. Per això, la nostra àrea quirúrgica és referent en bioseguretat i confort al nivell exigible en cirurgies cardíaques.

Pacient IMO Grup Miranza

Els oftalmòlegs de l'IMO Grup Miranza estan especialitzats en cada part o malaltia de l'ull

Ens apassiona ajudar-te a veure-hi millor

Ens mou ajudar les persones a veure-hi millor, tinguin l'edat que tinguin, siguin nens o adults, perquè una bona visió és sinònim d'una bona qualitat de vida.

No volem que et perdis el millor d'aquesta vida:

  • les postes de sol

  • el somriure dels teus nets

  • els primers passos dels teus fills

  • i moltes altres coses que mereixen ser vistes

Visión IMO Grupo Miranza

Des de l'IMO Grup Miranza no volem que perdis res de vista

Tot això, mantenint l'empatia i qualitat humana que ens caracteritza, bolcats en l'atenció al pacient, dedicant a cada cas clínic tot el temps i els recursos necessaris per a una atenció personalitzada i amb les millors garanties.

En aquest sentit, els pacients que ho necessiten són atesos en un mateix dia per diferents especialistes, segons les necessitats del cas. Se'ls simplifica així gestions i programació de noves visites.

Des de fa més de 30 anys, busquem solució a qualsevol problema ocular mitjançant l'aplicació experta dels millors tractaments. Comptem amb un equip mèdic altament especialitzat i compromès, a més de la tecnologia més avançada i unes instal·lacions modernes, àmplies i còmodes.

Dr. Borja Corcóstegui, Director Mèdic de l’IMO Barcelona i president del CLF (Clinical Leaders Fòrum) de Miranza

Les nostres seus

Fes clic sobre cada seu de l'IMO Grup Miranza per conèixer-ne tots els detalls: