IMO Instituto de Microcirugía Ocular

Què és la Fundació IMO?

La Fundació IMO es constitueix el 2010 amb l’objectiu de promoure solucions eficaces per al tractament, el coneixement i la divulgació de les patologies oculars que, encara avui, afecten greument una part important de la població.

Impulsada per un equip de professionals de l’oftalmologia amb àmplia experiència investigadora, docent i assistencial, la Fundació articula noves vies de col•laboració entre professionals mèdics, institucions públiques i privades i la societat mateixa per potenciar sinergies que en multipliquin l’acció i que representin l’esperit científic i divulgatiu característic de l’Institut de Microcirurgia Ocular.

La Fundació vol millorar la visió i, a través de la visió, la vida de les persones per mitjà de tres eixos bàsics d’actuació: recerca, docència i prevenció.

Recerca

Desenvolupament paral•lel de la recerca clínica i bàsica, centrada en el coneixement de les bases moleculars de patologies oculars genètiques, per avançar en l’estudi i l’aplicació de tractaments per a malalties que avui no es poden guarir.

Docència

Foment de la col•laboració científica, de l’intercanvi de coneixements amb la comunitat mèdica internacional i de la formació de noves generacions d’oftalmòlegs i d’altres professionals relacionats amb l’especialitat.

Prevenció

Promoció de campanyes informatives i de divulgació per promoure el diagnòstic precoç entre els principals grups de risc oftalmològic, amb una sensibilitat especial envers els col•lectius en risc d’exclusió social.

Patronat

La Fundació, fundada per un equip mèdic de l’IMO, està composta per professionals de diversos àmbits a banda d’oftalmòlegs, tots compromesos a millorar la qualitat visual i de vida de les persones.

President
José Luís Güell

President honorífic
Borja Corcóstegui

Vicepresident
Leandro Martínez-Zurita Santos de Lamadrid

Secretari
Leandro Martínez-Zurita Julià

Tresorer
Joaquim López Torralbo

Vocals
Tomás Giménez Duart
Juan José Bruguera Clavero
Miguel Morenés Bertrán
Juan José López Burniol
Xavier Grau Sabaté
Dr. Borja Corcóstegui
Dr. Rafael Navarro Alemany
Dr. José García-Arumí
Dra. Elena Arrondo Murillo
Dra. Carolina Pallás Ventayol
Dr. Óscar Gris Castellón
Directora executiva
Francisca Rodríguez

Subdirectora executiva
Dra. Esther Pomares

Tècnics
Cos facultatiu, òptics i infermeria IMO

Membre de

iapb-logo

Contactar

Certificacions:

Colaborador oficial de: